Kuvings C9500

	
	

Kuvings Whole Slow Juicer C9500 

 

ИНОВАЦИЯТА КЮВИНГС! ЕВОЛЮЦИЯ ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ

Правенето на сокове никога не е било толкова лесно. Новият Kuvings Whole Slow Juicer (с иновативния голям отвор) ще ви спести толкова много време за подготовка и ще приготви чаша пресен сок само за няколко секунди. Сега е по-лесно от всякога да се насладите на чаша свеж, изцяло натурален сок!

 

 

 

ПО-ШИРОК ОТВОР

7,5 сантиметровия отвор побира ябълки, домати, портокали, лимони и много други.

Whole Slow Juicer осигурява по-богат и хранителен сок от целите продукти. Тази уникална сокоизтисквачка може да пресова и изцеди цяла ябълка наведнъж, предотвратявайки нежеланата оксидация, която се получава при нарязването на продуктите на по-малки парчета.

Пресния сок позволява на тялото ви да приеме около 4 пъти повече хранителни вещества, отколкото при изяждането на цял плод.

 

НАЙ-ТИХАТА СОКОИЗСТИСКВАЧКА НА ПАЗАРА ДНЕС!

Kuvings Whole Slow Juicer е най-тихата пресоваща, бавнооборотна сокоизстисквачка в България. Най-добрата сокоизстисквачка на света. Независимо дали ще изцеждате твърди зеленчуци като моркови и цвекло, или меки - като домати, цитруси и други, Kuving Whole Slow Juicer прави най-добрите студенопресовани сокове.

Насладете се на приготвянето на сокове, без да се притеснявате, че ще събудите останалата част от семейството.

Правенето на сокове никога не е било толкова приятно.

 

 

Купих си сокоизстисквачката на изложение за здравословни продукти. Тези блестящи нови машини просто изпъкват. От както я имам пия сок всяка сутрин.
Димитър Генов

 

Новата Kuvings Whole Slow Juicer прави всичко толкова лесно. Моето семейство я обича и правенето на сокове с нея е един от моментите, който ни свързва сега.
 
Милка Стефанова
Милка Стефанова
Потребител
 

Kuvings Whole Slow Juicer запазва повече хранителни вещества, минерали и ензими, осигурявайки възможно най-добрия вкус.

 

НОВА И ИНОВАТИВНА ТЕХНОЛОГИЯ

Ниско-скоростен пресоващ метод

Патентованата технология за студено пресоване на сокоизстисквачката Kuvings е това, което й донася международните награди през 2010 и 2011 г. Изцежда и пресова всички плодове и зеленчуци, като извлича и запазва хранителните вещества и ензими! 

ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ СЛЕД УПОТРЕБА

Kuvings направи почистването много лесно. Затворете капачето, налейте вода в отвора, включете сокоизстисквачката и й позволете да се самопочисти, преди да я разглобите, за да измиете частите. За да получите перфектен сок, всеки път е важно да почиствате сокоизстисквачката правилно. За да предотвратите появата на петна от остатъците, както и на целулоза в сока, подсушавайте частите на сокизстисквачката след измиването им.

ИЗЦЯЛО НАТУРАЛЕН И ПРЯСНО ИЗЦЕДЕН СОК (СТУДЕНОПРЕСОВАЩА ТЕХНОЛОГИЯ)

Патентованата бавно-оборотна пресоваща технология изцежда и извлича сокове, запазвайки всички хранителни вещества.

СТУДЕНО ПРЕСОВАНЕ

Пиенето на студенопресован плодов сок повишава нивото на вашата енергия. Зеленчуковия сок е важен за регенерацията на клетките във вашето тяло. 67% от всички хранителни вещества и ензими се абсорбират в кръвта за 15 минути, когато пиете студенопресован сок от Kuvings Whole Slow Juicer, в сравнение с 17 %, когато ядете цели плодове и зеленчуци.

ПОЛЗАТА ОТ СТУДЕНОПРЕСОВАНИЯ СОК ...

Приемането на зеленчуков или плодов сок сутрин е чудесен начин да се заредите с всички необходими витамини и хранителни вещества за деня.

Най-полезният фактор при студенопресоващата сокоизстисквачка е начинът, по който тя внимателно пресова плодовете и зеленчуците, за разлика от високоскоростното смилане и сдъвкване. Студеното пресоване помага за запазване на хранителните вещества и ензимите в плодовете и зеленуците непокътнати и живи. Тези ценни ензими превръщат сока в течност, която подпомага храносмилането, помага на тялото да абсорбира хранителните вещества, ефективно увеличава нивата на енергията и имунната защита и може да помогне за излекуване на клетките във вашето тяло - особено когато пиете сокове от зелени зеленчуци!

 

Гаранционна поддръжка

Ние гарантираме за високото качество на нашите продукти, като осигуряваме както гаранционно и следгаранционно обслужване.

Ако имате въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0879 259 666

Ако искате да закупите резервни части, те са достъпни на нашия сайт по всяко време.

 

 

Kuvings стил за кухнята

Когато избирате уред за вашата кухня е важно да потърсите нещо, което ще издържи тестовете на времето. Избор от разнообразни цветове, които ще подхождат на стила на вашата кухня.

 

 

 

 

ПЕРСОНАЛИЗИРАЙТЕ ВАШИЯ СТИЛ

Награда за най-добър дизайн от Министерство на науката и икономиката в Корея!

Разнообразието от цветове подчертава стила на вашата кухня!

Създайте свой собствен стил.

 

 

 

 

ТРИ ОТВОРА ЗА ВЕНТИЛАЦИЯ

Трите отвора за вентилация, разположени отстрани и на дъното на тялото осигуряват безопасност при работа като увеличават въздушния поток.

Независимо дали ще използвате уреда за домашна или търговска употреба е важно да има добър въздушен поток. Може да използвате сокоизстисквачката в продължение на не повече от 30 мин. без да спирате.

Охлаждането на сокоизстисквачката, особено при търговска употреба, е важно, тъй като тя се нуждае само от 10 мин. почивка след 30-минутната употреба, за да изстине и да започне работа отново. Уредът има предпазен механизъм, който контролира този процес.

 

БЕЗ УПОТРЕБА НА БИСФЕНОЛ А

Купата за изцеждане е екологично чиста и е безвредна за потребителите (одобрена от FDA)

 

ИНТЕЛИГЕНТНОТО КАПАЧЕ

Капачето задържа изцедения сок в купата, позволявайки на сока да се смеси добре. Освен това предпазва от бъркотия в кухнята, което прави почистването лесно.

Капачето ви позволява да измервате количеството сок в купата, в зависимост от това дали искате да направите само чаша, 400 мл или повече.

Друго предимство е, че при процеса на самопочистване, ако оставите капачето затворено, може да измиете предварително сокоизстисквачката, след като сте приключили приготвянето на сока. Затворете капачето, налейте вода в отвора и оставете мотора включен. Това позволява да се събере целулозата, която е в купата, а с отварянето на капачето вътрешността на купата се измива, преди да разглобите машината, за да почистите частите.

 

Kuvings продължава да ни изумява с иновациите си и наистина се фокусира върху улесняването на живота ни, когато става дума за приготвяне на сокове!

 

ДВУСТЕПЕННА СИСТЕМА ЗА БЕЗОПАСНОСТ

Двустепенната система за безопасност осигурява правилно сглобяване, което прави работата с уреда безопасна и лесна.

Двустепенната система за безопасност активира магнитният ключ, когато уредът е правилно сглобен и предотвратява рискове при употреба.

Термичният протектор изключва мотора автоматично, когато загрее.

 

МОЩЕН МОТОР ПРОИЗВЕДЕН ЗА ДОМАШНИ УСЛОВИЯ

Силният и стабилен мотор, произведен за домашни условия в Корея, е тих и може да работи без прекъсване в продължение на повече от 30 минути.

Мощния мотор, произведен за домашни условия е стабилен, тъй като работи тихо и с минимални вибрации.

Голямо предимство на студенопресоващата сокоизстисквачка Kuvings е, че моторът се произвежда в самия завод на Kuvings и контролът за качество е възможно най-добрия. Това е основната причина студенопресоващата сокоизстисквачка да работи оптимално и да изцежда и пресова както твърди зеленчуци като моркови и цвекло, така и зелени зеленчуци като спанак, пшенична трева и билки. За това допринася и мощността на мотора.

 

 

ЕКОЛОГИЧНИ МАТЕРИАЛИ

Цедката и спираловидната преса са направени от ултем, екологичен материал, който помага да се извлече повече сок с натурален вкус.

Ултемът, използван в НАСА, е екологичен материал, той е екологично чист, с изключителна здравина и е термоустойчив. Сокът се филтрира през микрофилтърната цедка от неръждаема стомана за оптимален резултат.

 

KUVINGS & NUC ELECTRONICS - носители на международни награди за иновации

Kuvings е лидер сред съвременните технологии. Kuvings Whole Slow Juicer е широко признат на международни технологични изложения заради напредналата си технология.

 

ЦЕДКА ЗА СМУТИ

Сладко и деликатно изкушение от природата! Започнете деня си с лесно и здравословно смути.

С помощта на цедката за смути на Kuvings Whole Juicer можете да приготвите разнообразни видове смути.

 

 

Те не само са лесни, но и богати на вкусове и хранителни вещества, тъй като се приготвят от много плодове. Те са кремообразни и лесни за пиене и предлагат различни вкусове в зависимост от използваните продукти. Бананите и млякото създават деликатен, а горските плодове - богат плодов аромат.

ЦЕДКА ЗА ЗАМРАЗЕНИ ДЕСЕРТИ

Насладете се на вкусно смути или десерт с вашето семейство и приятели, за да заредите с енергия умореното си тяло или душа.

С помощта на прозрачната цедка, може да приготвите замразени десерти.

 

Замразените плодове се превръщат в шербет, който лесно се приготвя вкъщи. Дарете децата си с любов, като им приготвите сами плодов десерт, вместо да им купувате сладолед, съдържащ вредни добавки и консерванти.

 

Размер на пресата

80 милиметра

Волтаж

240V

Честота

50Hz

Консумация на енергия

240W

Скорост

54 - 60 оборота в минута

Предпазител

250 V 5А

Нетно тегло

6,7 кг

Общо тегло

8,5 кг

Максимална употреба

30 минути без прекъсване

Размери

228 X 208 X 484 mm

В опаковката

5 годишна гаранция за мотора и 2 годишна гаранция за останалите части!

Цена: червена и сива  1019 лева,  бяла 969 лева 

За контакти

 София, кв. "Дианабад", ул. "П. Зографски" 4, бл. 2, партер, офис- шоурум
 Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 +359 879 259 666 Понеделник - Петък: 09:30 до 17:30, Събота: 10:00 до 17:00

За контакти

  • homeАкадемия Трендхаус
  • phone+359 879 259 666 (9:30 - 17:30)
  • mailoffice@juice.bg
  • mapул. "П. Зографски" 4, бл. 2, партер

Последвай ни